fbpx
Tagasi

Talvine sisseastumine tõi kooli 220 õpihimulise inimese avaldust, mis on lausa 14% enam kui eelmisel talvel.

Nagu mullugi, laekus enim avaldusi kosmeetiku eriala õppida soovijatelt, kus ühele õppekohale kandideerib üle 3,5 inimese.  Hästi võeti vastu nii uued õppekavad kui ka mitmed sessioonõppe erialad. Suurem konkurss on veel ka meisterjuuksuri, plaatija, toitlustuskorralduse ja kergete rõivase rätsepa erialadel õppima asumiseks.

„Oleme üks väheseid koole, kes ka talvel õppegrupid avab. Oleme õigel teel – inimestel peab olema paindlik võimalus asuda õppesse parasjagu siis, kui see vajadus ja võimalus õppimiseks tekib, olgu see talvel või suvel. Aga näeme ka seda, et koolil tuleb üha rohkem pingutada, et pakkuda välja uusi ja huvitavaid õppekavasid. Muidugi on see alati väljakutse, kuid tänane kandidaatide arv meie meisterjuuksuri erialale tõestab, et pingutused tasuvad end ära,“ sõnas Liivi Raudsepp, direktori asetäitja õppealal.

Täna, 20. jaanuaril toimuvad enamiku õppijakandidaatidega vestlused, mille järel pakutakse vastuvõetud kandidaatidele õppekoht. Palume õppekoha kinnitada kooli  e-vastuvõtu keskkonnas esimesel võimalusel. Õppetöö algab enamikul juhtudest veebruaris, kuid täpsema sessioonide ajakava leiab SIIT.

 

Lisainfo
Liivi Raudsepp
direktori asetäitja õppealal.
liivi.raudsepp@khk.ee

Kopli 1 Põllu 11