fbpx
Tagasi

Pühapäeval, 15. septembril toimuva Tartu Rattamaratoni võistlejate toitlustamise on enda kanda võtnud Tartu Kutsehariduskeskuse koka ja  toitlustusteeninduse eriala õpilased.

Toitlustusjuht Maris Rõõmu sõnul keedavad õpilased  rattamaratoni finiši toitlustusalal  suurtes sõjaväekateldes kokku 1800 liitrit Salvesti seljankat. Kõrvale pakutakse Leiburi leiba ja kukleid ning joogiks on Põltsamaa kannujook ning Liptoni tee. „Seekord on oodata rekordarvu rattasõitjaid ja korraldajaid ning meie  finišitoitlustamise tiimil saab kõvasti tööd olema nii toidu ette valmistamise kui ka jagamisega,“ lausus  Rõõm ning lisas, et kokku on seekord arvestatud 6000 sööjaga.

Klubi Tartu Maraton partneriks on Tartu Kutsehariduskeskus juba pikki  aastaid ning  projektijuht  Kunnar Karu sõnul on noored tööga hästi toime tulnud. „Me oleme väga rõõmsad, et meil on Tartus kutsehariduskeskus ja et need noored saavad siit maratonidelt  väärtusliku kogemuse suurürituste toitlustuse korraldamiseks ja ehk ka spordipisiku“, sõnas Karu. Maratoni toitlustamine on suur töö, kus arvestama peab väliolude ja vahel ette tulevate ekstreemsustega ning pikaajalist kogemust ja suurematel maratonidel kuni 60-liikmelist meeskonda ei suuda igaüks välja panna.

SEB 16. Tartu Rattamaraton toimub sel pühapäeval, kui Otepäält  Elvasse sõidetakse 89km rajal ja 40km pikkusel distantsil. Kahele distantsile on kokku registreerunud 5392 sõitjat.

Lisainfo:
Maris Rõõm,
toitlustusjuht
tel.7361895

Kopli 1 Põllu 11