fbpx
Tagasi

Reedel, 10. jaanuaril valmistavad kutsehariduskeskuse noored kokad  Rait Pettai, Allan Haukanõmm ja Eerik Kullerkupp Tartu südalinna kohvikus Noir  gurmeeõhtusöögi.

Rait Pettai sõnul tuli noortel kokkadel idee end  proovile panna ning   eriline õhtusöök korraldada. 5-käigulises menüüs  pakutakse eelroogadeks merelisi delikatesse, pearoaks on küpsetatud pardifilee maasikakastmes ning  suu saab magusaks sidrunikreemiga. Iga roa kõrvale valib sommeljee veinid ja muu joogipoolise maitseelamust täiendama. Õhtu teeb pidulikumaks elav muusika.

„Menüüst võiks esile tõsta kammkarpe ja tiigerkrevette, sest tegu on eksootilise toorainega mille valmistusviis on samuti eriline, et hõrku maitseelamust pakkuda,“ sõnas Rait Pettai.

Veebruari alul Tartu Kutsehariduskeskuse lõpetavad diplomeeritud kokad unistavad aga suuremalt ning plaanivad minna Prantsusmaale Michelini tärni restorani ennast täiendama. „Koka töö on huvitav ning arenguvõimalusi pakkuv seepärast otsimegi praegu võimalusi enesetäienduseks,“ lisas Pettai.

Gurmeeõhtusöök Cafe Noir´is toimub reedel, 10 jaanuaril. Laudu on võimalik broneerida kohviku kodulehe www.cafenoir.ee kaudu.

Kopli 1 Põllu 11