fbpx
Tagasi

Laupäeval, 6. mail toimuvale talgupäevale annavad oma panuse ka Tartu Kutsehariduskeskuse pagarid ja kondiitrid. Täna tegid oma käed jahuseks PK16 õppegrupi õpilased ja õpetajad Gerda Ode, Sirje Jäär, Karmen Salujõe ja pagar Natalja Bezrukova, kelle käte all valmivad 1000 lihapirukat ja õle paarikümne kil0 küpsiseid talgulistele

Toiduainete tehnoloogia osakonna juhataja Merle Truupõllu sõnul tuli pirukatalgute idee seoses kooli sünnipäeva-aastaga. „Tähistame sel aastal 95. aastat kutseharidust Tartus ja otsustasime sel puhul rõõmu valmistada teistele töö tegijatele 6. mail talgupäeval.Talgute arv, mille õnnestumisse me panustame on kokku 16, neist võtab osa umbes 500 inimestTartu linnas ja lähiümbruses,“ ütles ta.

„Tänu AS Nõo Lihatööstuse toetusele, sai lihatehnoloogia õppetöökojas meister Marek Tepperi ja õpetaja Kristi Luha eestvedamisel valmis hakklihatäidis. Täna valmistasid õpilased valmis pirukad ning laupäeva varahommikul hakatakse küpsetama, et kõige maitsvamad pirukad lõunaks laiali jagada.“

_MG_2359

Laupäevase pirukate-küpsiste jagamisaktsiooni viivad läbi kutseõpetaja Anneli Ummik ja müügiesindajate eriala MYE15 õpilased Gerili Narusing, Kelli Koor ja Merilin Krunts, keda on ettevalmistanud õpetaja Kairi Nagelmaa. Lisaks valmistati 25 kg küpsiseid kutseõpetajate Ülle Soesoni ja Ilona Vanaveski juhendamisel.

„Soovin tänada AS Nõo Lihatööstust abi eest ja kõiki õpetajaid ja õpilasi, kes pirukatalgute õnnestumisse oma panuse on andnud,“ lausus Merle Truupõld.

Lisainfo:
Merle Truupõld
osakonnajuhataja
merle.truupold@khk.ee

Kopli 1 Põllu 11