fbpx
Tagasi

15.märtsil toimus Tartu KHK noorte kokkade kutsevõistlus Kopli korpuse sööklas. Võisteldi teemal “Eesti rahvusköök kaasaegsete kokkade käsitluses”. Üksteiselt mõõtu võtmas oli kokku 10 võistlejat koka eriala 2. ja 3. kursuselt ning toitlustusteeninduse erialalt. Võistlejad valmistasid kolmekäigulist lõunasööki ja küpsetasid karaskit.
Kaunite roogade ja hõrkude maitsete eest kogusid suurema punktisumma järgmised võistlejad:
I koht Gerli Roots, K102
II koht Björg Põder, K202
III-IV koht Kairi Partsioja, K203 ja Olavi Seil, K103
Edukad noored kokad valmistavad jätkuvalt Eesti rahvusroogi, sest nad esindavad 8. ja 9. aprillil 2005 Tartu KHK-d vabariiklikel kokkade ja teenindajate kutsevõistlustel “Nooruslik Kevad Rakveres”.

Kopli 1 Põllu 11