fbpx
Tagasi

Tartu KHK kokkade kutsevõistlus toimub teisipäeval, 15.märtsil algusega kell 12.00 Kopli 1 sööklas. Võistlejateks on koka eriala 2. ja 3. kursuse ning toitlustusteeninduse eriala õpilased. Vastavalt võistlustingimustele valmistatakse Eesti rahvusköögi roogi. Kõik võistlejad valmistavad kolmekäigulisele lõunasöögi ja küpsetavad karaski. Kuidas õnnestusid Eesti rahvusköögi road kaasaegsete kokkade käsitluses, sellega saab tutvuda teisipäeva pärastlõunal söögisaalis. Kaunid võistlustööd on näidistelaual valmis alates kella 15.30.
Võistluste tulemusena selgitatakse välja kokad, kes esindavad Tartu KHK-d vabariiklikel kokkade ja teenindajate kutsevõistlustel “Nooruslik Kevad Rakveres” 8.-9.aprillil 2005.

Kopli 1 Põllu 11