fbpx
Tagasi

SL Õhtulehe tegijate idee pakkuda lugejatele uusi kiireid lahendusi toiduvalmistamisel sai praktilise väljundi Tartu Kutsehariduskeskuse õpilaste kaasabil. Koka eriala kolmanda kursuse õpilased Aleksei Olennikov ja Aivo Arm valmistasid ja serveerisid SL Õhtulehele hakklihakastet viiel erineval moel: kurkidega, köögiviljadega, šampinjonide ja veiniga, selleri ja peekoniga, rosinate ja aprikoosidega. Kõigi viie retsepti autor on Aleksei Olennikov, kelle sõnul võiks hakklihakastet valmistada ka kümnel erineval moel. Täpsemad õpetused, millest kastmed koosnevad, kuidas neid valmistada ja serveerida, on kirjas SL Õhtulehe 13.novembri numbris. Loe SL Õhtulehte, saad teada!

Kopli 1 Põllu 11