Toitlustusõpilased saavad Saksamaale praktikale
Leonardo da Vinci programmi raames on 10 toiduainete tehnoloogia osakonna lõpukursuse õpilasel võimalus oktoobris 2004 sooritada ettevõttepraktika Saksamaal Hamburgis.
Praktikavõimalust välismaal pakume õpilastele, kes 2004/2005 õppeaastal õpivad lõpukursusel
Toiduainete töötlemise/tehnoloogia erialal (5 õpilast)
Koka erialal (5 õpilast)
Valikukriteeriumid projektis osalemiseks on järgmised:
Õpilase isiklik soov antud projektis osaleda
(kirjalik avaldus);
Õpilaste õppeedukus;
Praktikahinded ja iseloomustused eelnevatest praktikakohtadest;
Inglise või saksa keele oskus kesktasemel;
Õpilaste isikuomadused: kohusetunne, õpitahe, iseseisvus, suhtlemisoskus jne.
Sooviavaldus projektis osalemiseks tuua osakonnajuhataja Tiina Kivimeistrile hiljemalt 17. maiks!