fbpx
Tagasi

21. juunil lõpetas Tartu Rakendusliku Kolledži taas lend oskustega tegijaid. Eesti Rahva Muuseumis peetaval pidulikul aktusel said lõputunnistuse 871 lõpetajat, kellest 69 lõpetasid kiitusega ning 29 on saanud kutse Vabariigi Presidendi roosiaias toimuvale parimate õpilaste vastuvõtule. Tegemist on viimase viie aasta suurima lõpetajate arvuga.

Tartu Rakendusliku Kolledži direktor Raini Jõksi sõnul on ta rõõmus, et ühiskonnas hinnatakse üha enam reaalseid oskuseid, mis annavad igaühele võimaluse teostada enda potentsiaali ja vormida endale just selline tulevik nagu igaüks ise soovib. “Oskused annavad vabaduse! Kutsekoolist saab igaüks head baasteadmised, millega liikuda edasi tööle või ülikooli. Kutseharidus on hea hüppelaud tulevikuks ja seda tõestab lõpetajate tööhõivatuse kõrge protsent,“ sõnas Jõks.

Tartu Rakenduslik Kolledž on Eesti suurim ning laia rahvusvahelise haardega kutseõppeasutus, kus taseme- ja täiendõppes õpib enam kuni 3500 õppijat. Kooli kahes õppehoones tegutseb seitse teemakooli ning täiendõpet ja lühikoolitusi pakkuv koolituskeskus. Kooli missiooniks on luua võimalusi tulevikutöö oskustega meistrite kujunemiseks.

Kopli 1 Põllu 11