fbpx
Tagasi

Neljapäeval, 21. aprillil algusega kell 10 avab Tartu Rakenduslik Kolledž uksed, et tutvustada huvilistele õppimisvõimalusi Eesti suurimas ja uuendusmeelseimas kutsekoolis. Programm on osaliselt jälgitav ka veebis.

Päev algab kl 10 Kopli õppehoones teemakoolide messiga, kus on võimalik tutvuda kõigi erialade ning õppimisvõimalustega. Kell 10.30 alustab konverentsipaneel, mis on jälgitav ka sündmuse Facebooki lehel. Konverentsipaneelis saab väärtuslikku infot sisseastumise, õppimise ning õpilaselu kohta. Vestlusringis jagavad oma koolikogemust VOCO õpilased. Konverentsipaneel lõppeb praktilise tunniga motivatsioonikirja teemadel.

Alates kl 12 avab uksed noorteala, kus põnevat meelelahutust pakuvad kooli õpilasesindus ja spordiosakond. Noortelaval astuvad üles nii kooli enda õpilased kui armastatud muusik Grete Paia.

Lisaks toimuvad erialade infotunnid, majaekskursioonid, avatud on vastuvõtulaud, pop-up kokteilibaar ning töötubadesse registreerunutel on võimalik ise Meistri kingadesse astuda ja soovitud ametit proovida. Soovijad saavad esitada sisseastumisavaldusi ning soovi korral küsida tugikeskuselt karjäärinõu ning individuaalset nõustamist.

Põllu hoones toimuvatesse infotundidesse ja töötubadesse viib Kopli õppehoonest kell 13.10 väljuv buss.

Ümberringi toimuvat arvestades oleme seekord pööranud rohkem tähelepanu ka muukeelsele õppijale: toimuvad venekeelne infotund (kell 12.30, jälgitav ka veebis), majatuur (kell 14.15) ning mitmed töötoad on samuti muukeelsele õppijale sobivad (vastav märge töötubade kirjelduste all).

Koos ustega avab Tartu Rakenduslik Kolledž ka oma kevadsuvise vastuvõtu. Valikus on 7 teemakooli ja 77 eriala ning sisseastumisavaldusi saab alates neljapäevast esitada nii e-vastuvõtu keskkonnas kui koolis koha peal. Avalduse esitamiseks palume kaasa võtta isikut tõendav dokument ja lõputunnistus või selle puudumisel jooksva õppeaasta hinneteleht. Nõutud on ka  motivatsioonikirja esitamine.

Avatud uste päevale registreerimine on veel avatud. Kogu programm ja ajakava on nähtav SIIT, vabade kohtade olemasolul saab end registreerida TÖÖTUBADESSE. Klassidel palume oma tulekust teada anda ylle.antson@voco.ee

Lisainfo:
Riinu Räim
turundus- ja kommunikatsioonispetsialist
riinu.raim@voco.ee
tel 5186684

Kopli 1 Põllu 11