fbpx
Tagasi

Lõpukursuse noored kokad Margus Raidmaa, Gevin Laak ja Vladislav Annikov kutsuvad sööjaid kolmel kolmapäeval  kutsehariduskeskuse õpperestorani nautima 3-käigulist komplektlõunat.

Komplektlõuna pakkumine on osa tulevaste kokkade lõputöödest, et praktiseerida a´la carte menüü loomist  ja külastajatele pakkumist.  Õpperestorani peakoka Sirje Urmi sõnul on kolm noort moodustanud meeskonna, kuid igaühel on oma teemapäev. „Ta alustab menüü koostamisest, valmistab ette kalkulatsioonid, tellib kaubad, korraldab meeskonna tööd köögis ning teenindust – samamoodi nagu peakokk restoranis,“ kirjeldas Urm teemapäeva koka väljakutset a´la carte lõuna pakkumisel.

Esimese teemapäeva peakokk oli Margus Raidmaa ning see läks juhendaja Thea Kuusi sõnul hästi korda. „Olid väga maitsvad söögid ja kõik laabus ka köögipoolel,“ kinnitas ta ning lisas, et  noorte initsiatiiv  on igati kiiduväärt. „Tegu on põhikoolijärgse grupiga, kus siis 3 noort julgesid selle väljakutse vastu võtta ning väga hästi said hakkama,“ kiitis ta.

Juba järgmisel kolmapäeval, 29. oktoobril juhib köögis vägesid Gevin Laak ning tema koostatud  lõunamenüüs saab maitsta peedi-püreesuppi ürdise röstsaiaga, mee- ja ingverimaitselist kanafileed kauboikartulite, juustukastme ja porgandiroosiga. Magustoiduks pakub Gevin kreembrüleed.

Vladislav Annikovi  päev on aga 5. novembril ning siis  oodatakse külastajaid restorani nautima sidruni-kodujuustu pliine toorjuustukreemi ja pestoga. Pearoaks pakutakse veise sisefileed peekonivöös, peedikastme, brokkoli-kartuli püramiidi ja porgandilaastudega ning magustoiduks on maasika-banaani vaht.

Järgmisena võtab a´la carte restorani lõunapakkumise üle KK13 grupp õpetaja Õnnela Muuga juhendamisel.

Komplektlõuna maksab 7 € (kehtivad kliendikaardi soodustused) ning  kohad palutakse eelnevalt broneerida tel 7361 836 või helen.vilu.001@khk.ee

Lisainfo:
Thea Kuus
õpetaja
thea.kuus@khk.ee

 

Kopli 1 Põllu 11