fbpx
Tagasi

Koolitoitlustajate koolitusel käsitletakse menüüde koostamist ja analüüsitakse koolitoitu. Arutletakse kuidas valmistada koolilõunat tervislikult ning kuidas muuta puu- ja köögiviljad õpilaste lemmikuks.
Koolitoitlustajatele tutvustatakse menüü rikastamise erinevaid võimalusi ja toimub ka degusteerimine.
Koolituse viivad läbi TTÜ Toiduaineinstituudi professor Raivo Vokk, Tartu KHK toitlustusteeninduse kutseõpetaja Ülle Kruuda, praktilisi töid juhendavad kutseõpetajad Juta Laatsit , Iolanda Pärtmaa ja Tiiu Kruusmaa.

Koolitus toimub Tervise Arengu Instituudi initsiatiivil ning Profexpo OÜ korraldusel veel 7 maakonnas ( Saaremaal, Paides, Valgas, Võrus , Tartus, Viljandis ja Rakveres).

Koolitusprojekti juht : Tiina Laikre – tel. 50 94787
TAI konsultant : Reet Sink – tel. 50 58300
Tartu KHK esindaja: Tiina Kivimeister – tel. 53 403085

Kopli 1 Põllu 11