Tagasi

Laupäeval, 6. juunil toimus Rakveres Eesti esimene Vorstifestival.

Võistluse eesmärgiks oli välja selgitada Eesti parimad vorstivalmistajad.

Võisteldi neljas kategoorias:
1. Vorste tootvad ettevõtted
2. Toitlustusettevõtted
3. Koolid
4. Hobikokad ja asjaarmastajad

Tartu Kutsehariduskeskust esindasid toiduainete töötlemise eriala 3.kursuse õpilased Kaidi Keskküla, Marian Naaber ja Rauno Paap, keda juhendasid meie liha ala asjatundjad Kristi Luht ja Marek Tepper.

Kategoorias Koolid saavutati auhinnaline II koht Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskooli järel ja Rakvere Ametikooli ees.

Laupäeval, 13. juunil osaleb toiduainete tehnoloogia osakonna võistkond Türil võistlusel Grillium 2009.

Kopli 1 Põllu 11